Fairbar

Oplev En Uforglemmelig Vinsmagning i Aarhus på Fairbar

Oplev En Uforglemmelig Vinsmagning i Aarhus på Fairbar - devinos.dk

Er du på udkig efter en unik vinsmagning i Aarhus? Så har vi det perfekte arrangement til dig! Fairbar i hjertet af Aarhus og DeVinos er gået sammen om at præsentere en eksklusiv vinsmagningsaften, der vil tage dig med på en smagsrejse til Spaniens vinmarker.

En Aften Dedikeret til Spansk Vin

Den 24. august inviterer vi dig til at opleve seks udsøgte spanske vine, nøje udvalgt af vores erfarne vin-ekspert, Mario. Mario vil lede dig gennem smagningen og præsentere vinene med en passion og viden, der vil gøre aftenen både lærerig og fornøjelig. Hver vin har sin egen unikke historie, og du vil få mulighed for at dykke ned i smagsprofilerne, der er skabt specielt til at fremhæve sommerens bedste smagsoplevelser.

Hvad Kan Du Forvente?

Præsentation af syv Udsøgte Vine: Mario guider dig gennem en smagning af syv håndplukkede vine fra Spanien, alle med en unik historie og karakter.

Lærerig Vinpræsentation: Få indsigt i vinens verden gennem en informativ præsentation, hvor du lærer om vinens historie, produktionsmetoder og smagsnuancer.

Tapas der Komplementerer Vinene: Nyd lækre tapas, der perfekt komplementerer vinene og skaber en fuldendt smagsoplevelse.

Eksklusive Præmier: To heldige deltagere vinder en særlig præmie fra DeVinos.

Vin Tilbud: Efter smagningen har du mulighed for at købe vin pr. glas, og der vil være eksklusive tilbud på vinflasker, som du kan tage med hjem.

Praktiske Informationer

Dato: 24. august

Tid: 14:00 - 17:00

Sted: Fairbar, klostertorvet 6, Aarhus

Pris:

Før 19. august: 299 DKK

Efter 19. august: 399 DKK

Tilmelding: Begrænsede pladser! Tilmeld dig i dag for at sikre din plads til denne unikke vinsmagning. Billetten, som modtages på mail, fungerer som ordrebekræftelse.

Diætrestriktioner eller Allergier?

Hvis du har diætrestriktioner eller allergier, bedes du angive dette i bemærkningerne i indkøbskurven samt hvor mange personer i din gruppe, det påvirker.

Oplev Vinsmagning i Aarhus med DeVinos og Fairbar

Dette er en aften, du ikke vil gå glip af, hvis du elsker vin og ønsker at udforske autentiske spanske smagsoplevelser i hjertet af Aarhus. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en mindeværdig og afslappende aften.

Tilmeld dig nu og vær en del af en uforglemmelig vinsmagning!

Klik her for at tilmelde dig og læse mere om vores event.

Læs næste

Spansk Vin: En Guide til Spanske Vintermer og Deres Betydning - devinos.dk
Spansk Vin: En Historisk Rejse gennem Traditioner og Innovation - devinos.dk

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.